Afreeda Lyrics – Dil Bechara (2020)

Afreeda Lyrics belongs to a Bollywood movie named Dil Bechara starring Sushant Singh Rajput and Sanjana Sanghi, directed by Mukesh Chhabra. The song of this lyrics came out in the year 2020.

This song is sung by Sanaa Moussa and Raja Kumari, written by Amitabh Bhattacharya, and composed by A.R. Rahman.

Afreeda Lyrics – Song Info

Song: Afreeda

Singers: Sanaa Moussa and Raja Kumari

Lyricist: Amitabh Bhattacharya

Music: A.R. Rahman

Music Label: Sony Music India

Afreeda Lyrics in English

Fikar ko nilaam karke

Chain ka lamha khareeda

Fikar ko nilaam karke

Chain ka lamha khareeda

I’m on my way

Can I defade

You got me livin for today

Afreeda afreeda

Afreeda aa afreeda

Afreeda afreeda

Ho muhabbat afreeda

Afreeda afreeda

Ho muhabbat afreeda

You know

I get it get it get it

I just don’t get to warn

No need to live in fear

Just go and get it done

Afreeda afreeda

Ho muhabbat afreeda

Afreeda afreeda

Ho muhabbat afreeda

Livin my best life

If it is like summer time

You make the wolrd

You bring me back to life

I love you to the stars

Kind of million in the night

I won’t go back to dark

Cuz you bring me to the life

Dha tirkit dha……

Afreeda afreeda

Ho muhabbat afreeda

Afreeda afreeda

Ho muhabbat afreeda

Pyaar ki taareef mein dil

Pesh karta hai kaseeda

Pyaar ki taareef mein dil

Pesh karta hai kaseeda

I’m on my way

Can I defade

You got me livin for today

I get it get it get it

Afreeda afreeda

Ho muhabbat afreeda

You got me livin for today

You may also like: Meri Aashiqui Lyrics

Afreeda Lyrics in Hindi

फ़िकर को नीलाम करके

चैन का लम्हा ख़रीदा

फ़िकर को नीलाम करके

चैन का लम्हा ख़रीदा

आइ एम ऑन माई वे

केन आइ ड़ीफ़ेड़

यू गॉट मी लिविन फ़ॉर टुडे

अफ़रीदा अफ़रीदा

अफ़रीदा आ अफ़रीदा

अफ़रीदा अफ़रीदा

हो मुहब्बत अफ़रीदा

अफ़रीदा अफ़रीदा

हो मुहब्बत अफ़रीदा

यू नो

इ गेट इट गेट इट गेट इट

आइ जस्ट डोनट गेट टू वार्न

नो नीड़ टू लिव इन फ़ीयर

जस्ट गो एंड गेट इट ड़न

अफ़रीदा अफ़रीदा

हो मुहब्बत अफ़रीदा

अफ़रीदा अफ़रीदा

हो मुहब्बत अफ़रीदा

लिविन माई बेस्ट लाइफ

इफ इट इस लाइक समर टाइम

यू मेक दा वल्र्ड

यू ब्रिंग मी बैक टू लाइफ

आई लव यू टू दा इस्टार्स

काइंड ऑफ़ मिलियन इन दा नाइट

आई वोंट गो बैक टू डार्क

कोज़ यू ब्रिंग मी टू दा लाइफ

धा तिरकिट धा..

अफ़रीदा अफ़रीदा

हो मुहब्बत अफ़रीदा

अफ़रीदा अफ़रीदा

हो मुहब्बत अफ़रीदा

प्यार की तारीफ़ में दिल

पेश करता है क़सीदा

प्यार की तारीफ़ में दिल

पेश करता है क़सीदा

आइ एम ऑन माई वे

केन आइ ड़ीफ़ेड़

यू गॉट मी लिविन फ़ॉर टुडे

इ गेट इट गेट इट गेट इट

अफ़रीदा अफ़रीदा

हो मुहब्बत अफ़रीदा

यू गॉट मी लिविन फ़ॉर टुडे