Skechers Lyrics (feat. Badshah) – DripReport and Badshah (2020)

The song of Skechers Lyrics (feat. Badshah) released in the year 2020. This song is sung by DripReport and Badshah, written (Hindi lyrics) by Badshah, and composed by DripReport and OUHBOY.

Skechers Lyrics (feat. Badshah) – Song Info

Song: Skechers (feat. Badshah)

Singers: DripReport and Badshah

Hindi Lyrics: Badshah

Music: DripReport and OUHBOY

Music Label: Sony Music India

Skechers Lyrics (feat. Badshah) in English

I tried to stop but i can’t stop

I just can’t stop thinking about her

I don’t know

All i remember was

She wear the skechers

The light-up ones

Shawty bad with the skechers on

Wanna hold your hand make you my girl

Light up light up skechers

Light up light up my world

Shawty bad with the skechers on

Wanna hold your hand make you my girl

Light up light up skechers

Light up light up my world

Shawty main hun banda kharaab

Yeah

Faltu mein banta nawaab

Yeah

Karta bas bars mein baatein

Lekin nai peeta sharaab

No

Jacket meri fendi joote mere gucci

Aap jaisi bandiyon mein meri ruchi

Sab kiya try tere jaisi nai try ki

Pehne tune skechers lekin tu hai nike

Sab kuch check hai swoosh

Tera sab kuch sahi hai

Yeah

Kya wo tera banda hai

Ha

Kyonki lagta to nai hai

Nah

Duniya waise hi padi mere peeche

Tum bhi presswalon se gaali khilwaogi

Aise hilna band karo

Fir mujhse koi ganda gaana likhwaogi

Shawty bad with the skechers on

Wanna hold your hand make you my girl

Light up light up skechers

Light up light up my world

Shawty bad with the skechers on

Wanna hold your hand make you my girl

Light up light up skechers

Light up light up my world

I like your skechers you like me my gucci shoes

I’ll buy you the purse only if you show me your moves

I like your skechers you like me too

Bring your friends all of us in the pool

Bad lil chic all my drip make her drool

Brand new whip come and sit in the coupe

Hmm i just wanna make you mine

Hop inside the ride

Nina by my side promise you it all be fine

Ay Ay

I just wanna make you mine

Hop inside the ride

Nina by my side promise it’s gonna be all right

Shawty bad with the skechers on

Wanna hold your hand make you my girl

Light up light up skechers

Light up light up my world

Shawty bad with the skechers on

Wanna hold your hand make you my girl

Light up light up skechers

Light up light up my world

You may also like: Titli Trippin Lyrics

Skechers Lyrics (feat. Badshah) in Hindi

आइ ट्राइड टू स्टोप बट आइ कैंट स्टोप

आइ जस्ट कैंट स्टोप थिंकिंग अबाउट हर

आइ डोंट नो

औल आइ रिमेम्बर वोज़

शी वीअर दा स्केचर्स

दा लाइट अप वन्स

शौटी बेड विद दा स्केचर्स

वाना होल्ड यौर हैंड मेक यू माइ गर्ल

लाइट अप लाइट अप स्केचर्स

लाइट अप लाइट अप माइ वर्ल्ड

शौटी बेड विद दा स्केचर्स

वाना होल्ड यौर हैंड मेक यू माइ गर्ल

लाइट अप लाइट अप स्केचर्स

लाइट अप लाइट अप माइ वर्ल्ड

शौटी मैं हूँ बंदा खराब

ये

फालतु में बंता नवाब

ये

करता बस बर्स में बातें

लेकिन नइ पिता शराब

नो

जैकिट मेरी फेंडी जूते मेरे गुच्ची

आप जैसी बंदियों में मेरी रची

सब किया ट्राइ तेरे जैसी नाइ ट्राइ की

पेहने तुने स्केचर्स लेकिन तू है नाईकी

सब कुछ चेक है स्वोश

तेरा सब कुछ सही है

ये

क्या वो तेरा बंदा है

हाँ

कयोंकि लगता तो नाइ है

ना

दुनिया वैसे ही पड़ी मेरे पीछे

तुम भी प्रेसवालों से गाली खिलवाओगी

ऐसे हिलना बंद करो

फिर मुझसे कोई गंदा गाना लिखवाओगी

शौटी बेड विद दा स्केचर्स

वाना होल्ड यौर हैंड मेक यू माइ गर्ल

लाइट अप लाइट अप स्केचर्स

लाइट अप लाइट अप माइ वर्ल्ड

शौटी बेड विद दा स्केचर्स

वाना होल्ड यौर हैंड मेक यू माइ गर्ल

लाइट अप लाइट अप स्केचर्स

लाइट अप लाइट अप माइ वर्ल्ड

आइ लाइक यौर स्केचर्स यू लाइक मी माइ गुच्ची शूस

आइल बाइ यू दा पर्स ओंली इफ यू शो मी यौर मूव्स

आइ लाइक यौर स्केचर्स यू लाइक मी टू

ब्रिंग यौर फ्रेंड्स ओल ऑफ अस इन दा पूल

बेड लिल चिक ओल माइ ड्राइप मेक हर ड्रूल

ब्रांड निव विप कम एंड सिट इन दा कूप

हूं आइ जस्ट वाना मेक यू माइन

होप इंसाइड दा राइड

निना बाइ माइ साइड प्रोमिस यू इट ओल बी फाइन

आइ आइ

आइ जस्ट वाना मेक यू माइन

होप इंसाइड दा राइड

निना बाइ माइ साइड प्रोमिस यू इट ओल बी फाइन

शौटी बेड विद दा स्केचर्स

वाना होल्ड यौर हैंड मेक यू माइ गर्ल

लाइट अप लाइट अप स्केचर्स

लाइट अप लाइट अप माइ वर्ल्ड

शौटी बेड विद दा स्केचर्स

वाना होल्ड यौर हैंड मेक यू माइ गर्ल

लाइट अप लाइट अप स्केचर्स

लाइट अप लाइट अप माइ वर्ल्ड

You may also like: Saara India Lyrics

Video Song of Skechers Lyrics (feat. Badshah)

You may also like: Kahaani 2020 Lyrics